Jurnalistul Robert Turcescu a recunoscut ca a fost ofiţer acoperit

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare septembrie 21, 2014 20:18

Jurnalistul Robert Turcescu a recunoscut ca a fost ofiţer acoperit

robert-turcescu-2Jurnalistul  Robert Turcescu a dezvaluit, duminica,  pe blogul personal ca a fost ofiter acoperit pentru un serviciu secret al Ministerului Apararii Nationale.Tot pe blog el a postat o serie de documente printre care legitimatia si statul de plata, cu sumele pe care le-a primit .

Turcescu  a aparut intr- o emisiune  la postul de televiziune unde a lucrat,  sustinand ca toate informatiile postate sunt adevarate si ca el este cel care le-a publicat. De asemenea, el a declarat ca se simte eliberat de o povara acum ca a marturisit public.

Conform Codului Penal, dezvaluirea de informatii din categoria secretului de stat se pedepseste cu inchisoare pana la 7 ani. Turcescu a mai declarat ca va raspunde in fata judecatorilor  de la care spera ca vor fi impartiali si corecti.

Ministerul Apararii Nationale a precizat ca nu face niciun fel de comentariu pe marginea scandalului declansat de ziaristul Robert Turcescu, care a anuntat ca este ofiter acoperit al unui serviciu secret, cu gradul de locotenent-colonel.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="12767"]