Lumea teatrului sătmarean este în doliu

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare noiembrie 11, 2014 18:05

Lumea teatrului sătmarean este în doliu

vlcsnap-2014-11-11-18h00m08s232Luni, 10 noiembrie,  pe malul drept al Someşului, în apropiere de Palatul Administrativ, actriţa secţiunii române a Teatrului de Nord, Gabriela Dorgai a fost găsită moartă. Incidentul se pare că a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 23:00. Actriţa a participat duminică, 9 noiembrie, la premiera piesei „Inimă de câine” după care a rămas alături de colegi la o mică petrecere, fiind foarte bine dispusă. În jurul orei 23:00 a plecat pe jos spre casă, un lucru perfect normal spun colegii, ea fiind o fire sportivă.
Nimeni nu a ştiut nimic de ea iar câteva ore mai târziu a fost găsită moartă.Actriţa a avut o viaţă grea, plină de evenimente traumatizante. Şi-a găsit ambii părinţi sinucişi iar mai apoi a trecut printr-un divorţ greu, pierzându-şi custodia fetiţei.

În urma Gabrielei a rămas o fată de 17 ani, care după tragedia petrecută a postat un mesaj emoţionant pe reţeaua de socializare facebook:

Mama..nici nu stiu cum sa incep.Te iubesc atat de mult,te-am iubit mereu,si te voi iubi.Nici nu-mi vine sa cred ca nu vei mai fi langa mine cand voi avea nevoie de tine,ca nu o sa imi mai spui ce e gresit,si ce e bine.Te voi purta mereu in sufletul meu,indiferent de ceea ce a fost intre noi.Nu imi vine sa cred ca m-ai parasit.Am atat de mare nevoie de tine,mama! As da orice doar sa te aduc inapoi.Esti viata mea. Odihneste-te in pace,esti cea mai draga fiinta care a existat vreodata pentru mine!”   

Gabriela Dorgai s-a născut în anul 1971, iar în anul 1990 a devenit actriţă a Teatrului de Nord. Din spusele apropriaţilor se pregătea să revină pe scenă, după o perioadă în care a fost bolnavă. Fiind o fire sensibilă actriţa juca mai mult în piese pentru copii.

Articole relevante

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="14613"]