Mircea Deac îi răspunde lui Tudor Chirilă

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 8, 2015 17:53

Mircea Deac îi răspunde lui Tudor Chirilă

Prestaţiile Tincuţei Fernea la Vocea României, precum şi susţinerea masivă de care se bucură tânăra din partea judeţului Satu Mare, par să nu fie pe placul reprezentanţilor showului de talente. Aceştia, în frunte cu antrenorul Tudor Chirilă au anunţat că Sătmarul se implică prea mult în joc, uitând de unele reguli. Replica nu a întârziat să apară, managerul Şcolii de Arte, Mircea Deac, considerând aceste înţepături, drept ,,răutăţi gratuite’’.

Tincuţa Fernea a reuşit în ultimele gale de la Vocea României prestaţii remarcabile care au propulsat-o imediat în atenţia publicului, acesta din urmă blocând reţelele de telefonie mobilă cu o sumedenie de mesaje, ce au dus-o pe tânăra sătmăreancă pe prima treaptă a podiumului după fiecare seară de live-uri. Cei care se ocupă de destinele showului, dar şi antrenorul Tincuţei, Tudor Chirilă, au reacţionat imediat, spunând că popularitatea remarcabilă de care se bucură solista, vine exclusiv datorită sprijinului Consiliului Judeţean Satu Mare, instituţie ce a demarat o campanie intensă de susţinere a acesteia în ultima perioadă. Am dorit să aflăm care este poziţia Sătmarului vizavi de această tensiune ce s-a creat şi am vorbit cu managerul Şcolii de Arte Satu Mare, Tincuţa Fernea fiind cursantă a acestei instituţii de învăţământ.

De asemenea, Mircea Deac spune că s-ar putea ca toată această tevatură creată de reprezentanţii showului Vocea României, să nu fie altceva decât o tactică tendenţioasă, menită să protejeze alţi concurenţi.

Tincuţa Fernea va urca din nou pe scena de la Vocea României, vineri începând cu ora 20.30.

Dublu eveniment la Muzeul Judeţean –>> http://tv1satumare.ro/?p=36597

Posted by TV1 Satu Mare on 8 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36594"]