NOI DESTINAȚII DE ZBOR CU WIZZ AIR ÎN 2017

Dulf Alexandra
By Dulf Alexandra februarie 15, 2017 11:31

NOI DESTINAȚII DE ZBOR CU WIZZ AIR ÎN 2017

Datorită gradului de ocupare de aproape 100 % a zborurilor Satu Mare- Luton (Marea Britanie) și retur, cei de la Wizz Air au anunțat inițierea a 15 noi zboruri din România spre alte 9 tări.

Pentru următoarele curse aeriere, Wizz Air are în vizor trei noi destinații ca: Germania, Italia, dar și cea mai cerută destinație de către sătmăreni, Paris, Franța.

Potrivit unor surse, mulțumiți de încasările foarte mari, Wizz Air va avea anul acesta 22 de aeronave la bazele din România, 5 aparate de zbor ultraeficiente Airbus A321 cu 230 de locuri, dar și numărul de angajați va crește.

În prezent, rețeaua de zbor WIZZ din România este alcătuită din 133 de rute, inclusiv o cursă internă între București și Cluj-Napoca. În 2017

József Váradi, Chief Executive Officer Wizz Air, a declarat: “2016 a fost un an excepțional pentru Wizz Air. Ne-am menținut poziția solidă de lider și cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, și, în același timp, excelența noastră în servicii și siguranță a fost recunoscută prin distincții globale remarcabile. Modelul nostru eficient, ultra low-cost, ne va permite să ne continuăm creșterea importantă și să extindem constant rețeaua pentru a răspunde cât mai bine nevoilor pasagerilor. Vom continua să oferim cele mai mici tarife posibil împreună cu o experiență desăvârșită, pentru a le asigura plusvaloare tuturor clienților noștri.”

 

Articole relevante

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="54173"]