O maşină s-a izbit de o grămadă de pietriş de pe marginea DN76, după ce şoferul a făcut atac cerebral

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare noiembrie 21, 2014 15:16

O maşină s-a izbit de o grămadă de pietriş de pe marginea DN76, după ce şoferul a făcut atac cerebral

546f1b06682ccf64025e774aUn accident mai puţin obişnuit s-a produs în jurul amiezii la intrarea în Oradea dinspre Băile Felix, pe DN 76. O maşină a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de o grămadă de pietriş de pe marginea drumului. Poliţiştii au aflat că şoferul suferise un atac cerebral.

Potrivit digi24.ro, la volan se afla un bărbat de 54 de ani, care o avea pe scaunul din dreapta pe soţia lui. Aceasta a povestit că, la un moment dat, bărbatul a lăsat capul într-o parte şi nu a mai putut controla autoturismul. Acesta a ieşit de pe şosea şi s-a oprit în vârful unei grămezi de pietriş.

Martorii spun că autoturismul se îndrepta spre Oradea şi nu avea mai mult de 40 km/h. Un echipaj al SMURD a intervenit şi l-a transportat la spital pe şoferul care a suferit un atac cerebral. Bărbatul se află acum în stare stabilă, în timp ce soţia lui şi-a revenit cu greu din şocul întâmplării prin care a trecut.

Femeia a povestit că, în urmă cu ceva timp, soţul său ar fi trebuit să fie supus unei intervenţii chirugicale, care, însă, nu a mai avut loc.

Articole relevante

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="15029"]