OLIMPA SATU MARE GATA DE NOUL SEZON DIN LIGA A 3 A

Luni la prânz, nou promovată în Liga a 3-a, FC Olimpia Satu Mare a susținut prima conferință de presă de la accederea în eșalonul superior, la stadionul Someșul.

Prezenți au fost antrenorul Cristian Popa, alături de conducerea clubului, Cosmin Miclăuș – președinte, Sergiu Tăbăcaru – vicepreședinte și director sportiv, respectiv Rareș Miclăuș – reprezentant comunicare și mass-media.

“Așa cum se știe, la 5 ani de la înființare, clubul nostru a reușit promovarea în Liga a 3-a. În săptămânile care au trecut am primit vizita celor de la Comisia de Omologare a terenului, din partea FRF, clubul a fost înscris și afiliat la Federație. Acum suntem în plină pregătire a noului sezon”, a spus Cosmin Miclăuș.

“Pentru noul sezon, avem abonamente, care vor fi 120 de lei, sunt pregătite, toți cei care vor să susțină clubul le pot achiziționat de la noi. vom avea tricouri de suporteri la 40 de lei cu Olimpia 1921, dar și fularele, la 45 de lei. La momentul potrivit vom avea la achiziționare și echiapemntul oficial din sezonul trecut. Vom pregăti și alte surprize, pentru cei care doresc să fie aproape de Olimpia”, a declarat Sergiu Tăbăcaru.

Referitor la jucătorii noi, străini, care vor ajunge la Satu Mare, Sergiu Tăbăcaru a precizat că vor veni doi jucători de naționalitate franceză, plus unul din Bahamas.