Olimpia a inceput antrenamentele cu achizitii noi

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare iulie 17, 2014 02:00

Olimpia a inceput antrenamentele cu achizitii noi

F.C. Olimpia Satu MareDupă o vacanta de mai bine de o luna,  Olimpia Satu Mare si-a reluat luni antrenamentele, unde au fost prezenti 25 de jucatori printre care si cele doua achizitii noi, Apostu si Neagu.Conducerea echipei a prezentat astazi obiectivele echipei si schimbarile ce au avut loc.

Conducerea echipei Olimpia Satu Mare  a prezentat schimbările din incinta echipei. Noutatile echipei  sunt Apostu, Neagu şi Lasso, care a lipseste în prima saptamana de antrenamente din motive personale. Noile achizitii au declarat ca seriozitatea şi obiectivele conducerii i-au facut sa aleaga echipa sătmăreană de fotbal.  Pana la inceperea campionatului vor mai fi jucatori in probe deoarece conducerea mai doreste doi, trei jucatori pentru a ridica performanta echipei de fotbal.

Noul antrenor  a prezentat programul echipei, care se va antrena intens în această săptămână, urmând din data de 21 iulie să se deplaseze în cantonament la Poiana Brasov. Pana la primul joc oficial din 30 august, jucătorii vor fi supusi mai multor meciuri amicale. Obiectivul din acest sezon, a declarat atat preşedintele Olimpiei, cât şi noul antrenor, este clasarea pe primele patru locuri.

La această conferintă de presă au fost prezenti preşedintele Olimpiei, Dan Băbuţ, preşedintele comitetului administrativ Ioan Câmpan, director tehnic Tiberiu Csik, antrenori secunziCiprian Prodan şi  Lulu Dragomir, căpitanul echipei Cosmin Iuhas, noul antrenor al Olimpiei Satu Mare Cosmin Bodea si jucătorii  nou-veniti Apostu şi Neagu.

Articole relevante

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="10081"]