Oșan urmărit ca-n filme pe străzile din Negrești Oaș

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 12, 2016 14:59

Oșan urmărit ca-n filme pe străzile din Negrești Oaș

Un tânăr de 29 de ani din Negrești Oaș i-a pus pe jar pe polițiștii negreșteni care au încercat să-l oprească pentru control în trafic însă acesta a refuzat. A urmat o urmărire ca-n filme pe străzile din Negrești.

Totul s-a întâmplat duminică seara în jurul orei  21.00,când  polițiștii negreșteni aflați în exercitarea  atribuţiunilor de serviciu pe raza oraşului, au identificat în trafic un autoturism cu numere de înmatriculare străine, care avea elemente de caroserie lipsă, circulând pe strada George Coșbuc. Tânărul de 29 de ani, aflat la volan nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor astfel că s-a trecut la urmărirea acestuia. După câteva minute bune de curse nebune prin oraș, oamenii legii au reușit să-l oprească pe tânăr.

Șoferul nu a putut prezenta documente prin care să justifice îndeplinirea condițiilor de punere în circulație pe teritoriul României a autoturismului. Întrucât polițiștii au simțit că tânărul miroase a alcool acestuia, i s-a solicitat să însoţească organele de poliţie la Spitalul orăşenesc Negreşti Oaş în vederea recoltării de probe biologice de sânge, însă acesta a refuzat. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea a două infracțiuni, conducerea  unui autovehicul fără drept de circulație pe teritoriul României şi refuzul de recoltare a probelor biologice.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="53440"]