Pământul, problema frecventă a sătmărenilor

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare septembrie 14, 2016 15:13

Pământul, problema frecventă a sătmărenilor

Reprezentantul Biroului Teritorial Oradea al intituției Avocatul Poporului, Alina Olah-Avram a susținut miercuri audiențe la Satu Mare. Pe listă s-au înscris nu mai puțin de 14 persoane.

Obișnuitele audiențe cu reprezentanții instituției Avocatul Poporului s-au reluat miercuri, 14 septembrie la Palatul Administrativ din Satu Mare. Și de această dată, majoritatgea problemelor cu care s-au prezentat sătmărenii au fost cele legate de fondul funciar.

Printre cetățenii care s-au prezentat la audiențe s-a numărat și doamna Termișan Margareta care a ținut să vină în fața reprezentantului instituției Avocatul Poporului cu o problemă legată de retrocedarea unei suprafețe de teren.

Doamna Termișan spune că deșii are actele necesare care dovedesc că ea este proprietar pe suprafața de teren respectivă, primăria comunei Micula refuză să-i elibereze titlul de proprietate.

Tot cu o problemă legată de pământ a venit și domnul Toma care spune că așteaptă de ani buni ca statul să-l despăgubească după ce terenul din fața Palatului Administrativ care i-a aparținut a intrat în posesia instituției.

Aceste audiențe cu reprezentanții instituției Avocatul Poporului vor avea loc în fiecare lună iar persoanele care doresc să se adreseze cu o anumită problemă se pot înscrie atât la secretariatul Prefecturii cât și telefonic.

 

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="47938"]