Paradă militară grandioasă pe Bulevardul Traian

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 1, 2015 19:18

Paradă militară grandioasă pe Bulevardul Traian

În cadrul ceremoniilor dedicate Zilei Naţionale a României ce au avut loc în municipiul Satu Mare, s-a desfăşurat cel mai important moment al zilei, şi anume parada militară cu tehnică din dotarea structurilor aparţinând Ministerului Apărării Naţionale şi Ministerului Afacerilor Interne.

Manifestarea a debutat cu intonarea imnului naţional de către Corul Bărbătesc din Finteuşu Mare, după care instituţiile sătmărene au depus o coroană de flori la Monumentul Ostaşului Român de pe Bulevardul Vasile Lucaciu.

Sute de sătmăreni au asistat la parada militară ce a avut loc începând cu ora 14.00, pe Bulevardul Traian din municipiul Satu Mare. Au defilat unităţi şi subunităţi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, SMURD, cadre de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean. De asemenea, cetăţenii au asistat la prezentarea trupelor şi a tehnicii militare din dotarea Garnizoanei Satu Mare.

Atât preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, cât şi prefectul Eugeniu Avram, au spus că parada militară, nu numai că a reprezentat punctul culminant al manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României, ci mai mult decât atât, Sătmarul a oferit marţi, un spectacol militar grandios şi fără precedent în municipiu.

La finalul paradei, sătmărenii s-au îndreptat spre Piaţa 25 Octombrie, pentru a participa la un program artistic complex, susţinut de interpreţi cunoscuţi din lumea folclorului şi a folkului.

Paradă militară grandioasă pe Bulevardul Traian –>> http://tv1satumare.ro/?p=36255

Posted by TV1 Satu Mare on 1 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36255"]