Parcări noi în municipiu

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare februarie 25, 2016 17:08

Parcări noi în municipiu

Consiliul Local Satu Mare s-a întrunit joi în cea de-a doua şedinţă ordinară din acest an, în cadrul căreia s-au discutat cele 30 de proiecte de hotărâre existente pe ordinea de zi. Consilierii nu au stat mult pe gânduri, au votat la foc automat însă, chiar şi aşa, primarul Dorel Coica nu a scăpat de înţepăturile acestora. Cu toate acestea, cetăţenii au primit şi o veste bună, şi anume reabilitarea parcărilor din municipiu a primit undă verde.

Şedinţa de joi a Consiliului Local a fost una atipică. Deşi pe ordinea de zi s-au aflat o sumedenie de proiecte de hotărâre, consilierii au spus ,,pentru’’ într-un ritm rar întâlnit, mai ales în cadrul întâlnirilor la care este prezent şi primarul Dorel Coica. Primele momente în care edilul-şef a părut că nu se află în apele lui au apărut când anumite proiecte au fost amânate de consilierii UDMR şi PNL. Coica i-a atenţionat însă pe aceştia că, din cauza acestor amânări, Satu Mare riscă să piardă nu mai puţin de 2 milioane de euro. Consilierii s-au revanşat şi şi-au dat ok-ul pentru începerea lucrărilor de reabilitare a parcărilor din Micro 17, respectiv Carpaţi I şi Carpaţi II, însă nu fără să se întrebe de unde va scoate primarul banii necesari pentru finanţare.

Punctul diverse a fost, ca de obicei, cel mai bun prilej pentru cei din opoziţie să-i ceară explicaţii primarului în legătură problemele oraşului, edilul-şef nefiind însă dispus să răspundă niciunei întrebări.

Consiliul Local Satu Mare se va întruni într-o nouă şedinţă ordinară undeva în luna martie.

Parcări noi în municipiu –>> http://goo.gl/wAIjFf

Posted by TV1 Satu Mare on 25 Februarie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="40001"]