Parteneriat pentru şanse egale pe piaţa muncii

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 2, 2015 15:33

Parteneriat pentru şanse egale pe piaţa muncii

Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare în parteneriat cu Organizaţia Caritas Alba Iulia şi Asociaţia Caritas Catolica Oradea au desfăşurat în perioada 5 mai 2014 – 5 decembrie 2015 „Parteneriatul pentru Şanse Egale pe Piaţa Muncii”.

Obiectivul general al proiectului „Parteneriatul pentru Şanse Egale pe Piaţa Muncii” este promovarea principiului egalităţii de şanse şi de gen în vederea creşterii oportunităţilor de angajare şi dezvoltare a 625 de persoane, majoritatea femei.

Proiectul derulat în perioada 5 mai 2014 – 5 decembrie 2015 vine în sprijinirea acestei activităţi în regiunile de dezvoltare Nord – Vest şi Centru.

Atât autorităţile judeţene, cât şi cele locale sprijină derularea acestor proiecte realizate de către Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare, dar şi cele desfăşurate de alte instituţii sau organizaţii.

În cadrul proiectului Organizaţia Caritas Satu Mare a obţinut acreditarea pentru 3 tipuri de cursuri de calificare în următoarele meserii: babysitter, lucrător social şi agent de curăţenie clădiri şi mijloace de transport.

Parteneriat pentru şanse egale pe piaţa muncii –>> http://tv1satumare.ro/?p=36289

Posted by TV1 Satu Mare on 2 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36289"]