Pedofil prins la Vama Petea

Dulf Alexandra
By Dulf Alexandra februarie 14, 2017 11:29

Pedofil prins la Vama Petea

Un tânăr de 21 de ani a fost reținut de polițiștii de frontieră, când încerca să intre din țară pe la Punctul de Trecere a Frontierei Petea. În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat european de arestare pentru pedofilie. 

Luni, 13 februarie a.c., în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în țară Ionuț I., în vârstă de 21 de ani, din județul Iași.

În urma verificărilor efectuate pentru intrarea în România, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit general.

Pe numele acestuia Judecătoria Roman a emis un mandat european de arestare și un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor. Tânărul a fost condamnat la executarea pedepsei de doi ani de închisoare.

Persoana în cauză a fost predată de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="54139"]