Persoane bănuite de săvârșirea de infracțiunii, identificate de polițiști

La data de 25 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale, au fost sesizați, de către o femeie, din Satu Mare, cu privire la faptul că în 8 ianuarie a.c., și–ar fi pierdut un telefon mobil, pe care persoane necunoscute și l-ar fi însușit, cauzându-i astfel, un prejudiciu de 5.000 de lei.

La data de 27 ianuarie a.c., în urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită că și-ar fi însușit telefonul.

Bunul a fost recuperat și restituit proprietarei.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii de către un bărbat, de 62 de ani, a infracțiunii de însușirea bunului găsit.

Ieri, 27 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 50 de ani, din Satu Mare care, în cursul anului 2021 a sustras un card bancar, pe care l-a folosit pentru a efectua mai multe retrageri de numerar, cauzând proprietarului un prejudiciu de 2 900 de lei.

În cauză se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic.