Peste 250 de persoane la festivalul „In Memoriam Emilian Onciu”

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 10, 2015 17:05

Peste 250 de persoane la festivalul „In Memoriam Emilian Onciu”

Miercuri, 9 decembrie, a avut loc festivalul de muzică folk Emilian Onciu. Evenimentul a fost organizat de către Centrul de Creaţie Satu Mare în memoria marelui folkist.

Peste 250 de persoane au participat miercuri, 9 decembrie, la festivalul de muzică folk, organizat de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, cu sprijinul Consiliului Judeţean Satu Mare, în memoria sătmăreanului Emilian Onciu.

La eveniment au fost prezente şi autorităţile judeţene, care sprijină fiecare eveniment de acest gen, prin care tinerii talentaţi sătmăreni au ocazia să se remarce.

Emilian Onciu a fost un cântăreţ de muzică folk, care şi-a început activitatea muzicală în anul 1981, iar în perioada 1983 – 1985 a fost membru al Cenaclului Flacăra, timp în care a colindat întreaga ţară.

În memoria lui Emilian Onciu au încântat publicul mari folkişti precum Andrei Păunescu, Vasile Mardare, Maria Maria, Octavian Bud, dar şi sătmărenii George Negrea, Raluca Dumitru, Rareş Jucan şi Florin Lăcătuş.

Peste 250 de persoane la festivalul „In Memoriam Emilian Onciu” –>> http://goo.gl/RAahhf

Posted by TV1 Satu Mare on 10 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36690"]