Pieton făcut praf și pulbere de un TIR

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare noiembrie 25, 2016 18:58

Pieton făcut praf și pulbere de un TIR

Un pieton care a traversat strada neregulamentar a decedat în urma unui eveniment rutier petrecut în această după amiază la Beltiug. Poliţia a fost sesizată că în localitatea Beltiug a avut loc un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane.

La fața locului s-a stabilit că un tânăr de 25 de ani din localitatea Slănic, județul Prahova, care se deplasa cu un ansamblu de vehicule format din cap tractor și remorcă pe drumul European E 81, pe raza localităţii Beltiug, a surprins şi accidentat un bărbat, care în calitate de pieton s-a angajat în traversarea drumului fără să se asigure, prin loc nepermis. În urma impactului, pietonul a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Odată cu cercetarea la fața locului, polițiștii efectuează verificări pentru identificarea victimei, întrucât efectele distructive ale impactului asupra victimei, nu permit identificarea directă. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="52860"]