PNL DĂ DREPTATE AUR

În cursul zilei de astăzi (01.02.2022) deputatul maramureșean Darius Pop din partea AUR a declarat că este în totalitate de accord cu declarațiile deputatului sătmărean Adrian Cozma care a spus că este nevoie în această perioadă ca toate restricțiile legate de covid din țara noastră să fie înlăturate.

Redăm în continuare declarația deputatului Darius Pop:

Nu pot decât să salut recenta declarație a deputatului PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, care este și vicepreședintele național al partidului, referitoare la necesitatea stringentă de a înlătura toate restricțiile anormale și abuzive legate de Covid 19. Este și acesta un argument al seriozității demersului nostru de până acum, de a înlătura din viața românilor aceste restricții inutile, dar chinuitoare la care a fost supus poporul nostru în ultimii aproape doi ani.

Iată că după ce ni s-a lipit etichetele de ”extremism” și ”populism”, vine acum un parlamentar al Puterii să ceară exact același lucru pe care noi îl tot cerem de atâta vreme! Acum cine este extremist? În fața evidenței, și cei de la Putere trebuie să recunoască justețea poziției noastre.