Podul Decebal suferă, însă primarul îşi ia concediu

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare septembrie 1, 2016 17:35

Podul Decebal suferă, însă primarul îşi ia concediu

Noul purtător de cuvânt al Partidului Social Democrat Satu Mare, Silviu Sumlaş, critică în termeni aspri actuala conducere a municipiului. Acesta afirmă că primarul nu îşi dă interesul pentru bunăstarea cetăţenilor, dat fiind stadiul în care se prezintă lucrările la Podul Decebal. De asemenea, social-democratul spune că este inadmisibil ca edilul-şef să-şi ia zile libere într-o perioadă în care haosul este pe cale să pună stăpânire pe traficul sătmărean.

Declaraţiile au fost făcute joi, 1 septembrie, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la sediul Partidului Social Democrat din Satu Mare. Reprezentanţii PSD spun că primarul Kereskenyi Gabor, de fiecare dată când iese în faţa sătmărenilor, promite lucruri pe care nu poate să le pună în aplicare. Social-democraţii subliniază de asemenea faptul că odată ce va debuta noul an şcolar, traficul din municipiu va fi dat total peste cap din cauza întârzierilor la Podul Decebal.

Social-democraţii consideră inexplicabilă decizia primarului Kereskenyi Gabor de a pleca într-un concediu de două săptămâni, în momentele în care municipiul are extrem de mult de suferit.

La conferinţa de presă a participat şi proaspătul preşedinte al Organizaţiei Judeţene Aurelia Fedorca, cel care a subliniat faptul că în Satu Mare nu se vede nicio schimbare reală, deşi în campania electorală promisiunile au curs întruna.

La finalul conferinţei, conducerea PSD Satu Mare a precizat că pentru alegerile parlamentare din decembrie, partidul are înscrişi pe liste 12 candidaţi pentru funcţiile de deputaţi şi senatori.

 

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="47480"]