“Poveste de Crăciun”, pentru copiii aflați în plasament

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 4, 2015 15:56

“Poveste de Crăciun”, pentru copiii aflați în plasament

Cu o tradiție de 11 ani, campania Poveste de Crăciun” aduce zâmbete pe fețele copiilor a căror soartă nu a fost tocmai ușoară. Radio Transilvania și Fundația Maria în colaborare cu Teatrul de Nord au organizat și în acest an campania de care s-au bucurat nu mai puțin de 500 de copii.

Campania “Poveste de Crăciun”, a ajuns în acest an la cea de-a XI-a ediție. Peste 300 de copii aflaţi în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Satu Mare și alți 161, beneficiari ai asociației Stea au fost prezenți vineri, la Casa de Cultură a Sindicatelor pentru a urmări spectacolul “Țara Basmelor” și nu în ultimul rând pentru a se întâlni cu îndrăgitul personaj „Moș Nicolae”.

Față de anii trecuți, în acest an organizatorilor li s-au alăturat în campanie și mai mulți voluntari, parteneri și sponsori care au reușit împreună să strângă pentru copiii din centrele de plasament, o sumedenie de daruri.

Pentru că fiecare cadou vine cu un gând bun şi o urare de ,,Sărbători pline de daruri !” copiii de la Şcoala Gimnazială ,,Avram Iancu” şi ,,Grigore Moisil” au creat felicitări pentru semenii lor.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36428"]