Prefectul în rol de povestitor

Dulf Alexandra
By Dulf Alexandra aprilie 3, 2017 11:13

Prefectul în rol de povestitor

Prefectul județului Satu Mare a lăsat pentru câteva clipe actele oficiale pentru a intra în rolul de povestitor în cadrul unei acțiuni organizate de Biblioteca Județeană.

Această acțiune este organizată de Biblioteca Județeană Satu Mare în perioada 3-7 aprilie intitulată „Maratonul poveștilor”. Este pentru al șaptelea an consecutiv în care bibliotecarii sătmăreni demarează o astfel de campanie în jurul datei de 2 aprilie, declarată de către UNESCO drept Ziua Internațională a Cărții pentru Copii și Tineret. În acest scop, conducerea Bibliotecii a lansat invitația către reprezentanții autorităților publice locale de a lectura o poveste sau un basm copiilor participanți, în spațiul bibliotecii.
Toți copiii, preșcolari și elevi din ciclul primar, sunt așteptați la Biblioteca Județeană Satu Mare pentru a participa la „Maratonul poveștilor”, în perioada 3-7 aprilie 2017, în intervalul orar 09:00-12:00 și 13:00-14.00. Vor fi amenajate expoziții de carte și spații de lectură în Sala Multimedia și la Secția de împrumut pentru copii.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="54866"]