Prețuri pe măsură la brazii de Crăciun

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 10, 2015 16:57

Prețuri pe măsură la brazii de Crăciun

De joi dimineaţa, în pieţele sătmărene s-a simţiti miros de brad. Primii comercianți instalați oferă spre vânzare atât brazi autohtoni cât și brazi din import iar prețul acestora variază între 40 și 500 de lei. Sătmărenii sunt nemulțumiți de prețurile mari și nu sunt dispuși să dea mai mult de 150 de lei pe un brad.

Sătmărenii care doresc să îşi cumpere şi în acest an un brad de Crăciun, trebuie să ştie că au apărut primii brazi în pieţele din oraş. Oferta comercianţilor este variată iar preţurile sunt pe măsură, în funcție de specie și de dimensiunile bradului.

De asemenea, cei care doresc să aibă un brad ideal ecologic de Crăciun vor găsi și ofertele comercianților care și-au dezvoltat pepiniere de brazi și care sunt scoși la vânzare fie în ghivece, fie cu rădăcină amplasată în sac.

În ceea ce-i priveşte pe cumpărători, aceştia nu sunt încă hotărâți să cumpere. Datorită faptului că mai sunt două săptămâni până la Crăciun, lumea se mulţumeşte deocamdată să studieze piaţă. Vine, se uită, se interesează şi pleacă.

Până în 24 decembrie vor putea fi găsiți în piețele din municipiul Satu Mare 11 comercianți de brazi.

Prețuri pe măsură la brazii de Crăciun –>> http://goo.gl/pjiynz

Posted by TV1 Satu Mare on 10 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36678"]