PRIMARUL KERESKÉNYI GÁBOR L-A PREMIAT PE ELEVUL VLAD MIHAI LIBINCIUC

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, i-a făcut in cursul zilei de astazi o supriză elevului Vlad Mihai Libinciuc de la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși”, care a găsit o sumă mare de bani în bancomat, dar a decis să o returneze proprietarului, fără să mai stea pe gânduri.

Primarul i-a oferit o diplomă de merit și o tabletă performantă pentru spiritul civic manifestat față de persoanele din jur și bunurile acestora. Surpriza a fost pusă la cale cu ajutorul conducerii Liceului și Asociația ,,Prietenia Sătmăreană”.

„Suntem mândri de toți tinerii care prin faptele lor devin un exemplu de urmat pentru cei din jur. Orașul are nevoie de astfel de oameni, iar noi suntem datori să le oferim toate condițiile pentru ca ei să primească educația și sprijinul de care au nevoie pentru a rămâne acasă, în Satu Mare. Vlad Mihai a dovedit prin acest gest că are o educație solidă și principii morale sănătoase care îl vor însoți întreaga viață și îl vor ajuta să își construiască un viitor frumos! Îl felicit pentru gestul său și îi doresc să rămână un exemplu de sprit civic pentru toți cei din jur!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Tableta a fost achiziționată din fondurile Asociației ,,Prietenia Sătmăreană”, care susține periodic proiecte dedicare tinerilor cu rezultate remarcabile, precum și cazurilor caritabile sau sătmărenilor care trec prin situații financiare dificile.

Elevul Vlad Mihai a fost invitat și în studioul Tv1 Satu Mare în emisiunea moderată de colegul nostru Adrian Lupescu.