PSD Satu Mare şi-a prezentat situaţia listelor de candidaţi

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare aprilie 14, 2016 15:42

PSD Satu Mare şi-a prezentat situaţia listelor de candidaţi

Joi, 14 aprilie, la sediul Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD a avut loc o conferinţă de presă susţinută de către deputatul Octavian Petric, care a prezentat câteva aspecte privind organizarea şi pregătirea listelor pentru alegerile locale.

În ultimul timp, PSD Satu Mare a suferit mai multe schimbări, fapt ce a dus la pierderea startului pentru pregătirea alegerilor locale din acest an. Preşedintele interimar PSD Satu Mare, Octavian Petric asigură că timpul pierdut a fost recuperat, partidul fiind în grafic.

În ceea ce priveşte lista consilierilor locali ai municipiului, acesta a precizat că este în curs de finalizare, iar la judeţ există o listă cu 42 de nume, în ordine alfabetică, care urmează a fi definitivată în cadrul Biroului Permanent Judeţean prin vot secret. Totodată, deputatul a vorbit şi despre posibila candidatură pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

În localităţile cu populaţia majoritar maghiară, şi anume : Cămin, Căpleni, Foieni, Porumbeşti şi Urziceni, PSD nu va depune candidaturi.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="42405"]