Realizările şi obiectivele Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare februarie 22, 2016 18:23

Realizările şi obiectivele Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor

Sala de şedinţe a Consiliului Local a fost luni gazda unui eveniment de prezentare privind raportul de activitate al Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor. Instituţia condusă de Ionel Torja s-a axat, în cursul anului 2015, în special pe dezvoltarea şi eficientizarea activităţilor, rezultatele obţinute, spune directorul executiv, fiind foarte bune.

Anul 2015 a însemnat pentru Direcţia de Evidenţă a Persoanelor Satu Mare şi anul unor premiere. Printre acestea se numără îndeosebi aplicaţia online de programare a datei şi orei pentru oficierea căsătoriei civile, sistem ce a funcţionat şi a fost utilizat de un număr considerabil de cetăţeni.

De asemenea, DEP-ul a pus accent şi pe încheierea unor nenumărate parteneriate.

La prezentarea bilanţului Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor au participat şi şefii municipiului Satu Mare, anume primarul Dorel Coica şi viceprimarul Radu Roca.

Viceprimarul Radu Roca a precizat că printre atribuţiile pe care le are în portofoliu se numără şi atenta supraveghere asupra activităţii DEP, instituţia condusă de Ionel Torja primind în continuare sprijin necondiţionat din partea municipalităţii.

Potrivit conducerii instituţiei, activitatea direcţiei se desfăşoară în interesul cetăţeanului şi al comunităţii, în sprijinul instituţiilor statului, exclusiv pe baza şi în executarea legii.

Realizările şi obiectivele Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor ->> http://goo.gl/txrWJb

Posted by TV1 Satu Mare on 22 Februarie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="39806"]