S-a făcut recepţia la drumul Tăşnad-Marghita

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 22, 2015 18:27

S-a făcut recepţia la drumul Tăşnad-Marghita

Unul dintre cele mai aşteptate straturi de asfalt, atât de către sătmăreni şi bihoreni, cât şi de către turiştii din partea de nord-vest a ţării a fost dat spre folosinţă şoferilor. Marţi a avut loc recepţia drumului judeţean care leagă oraşele Tăşnad şi Marghita, un tronson care va facilita accesul spre obiective turistice de interes local.

Drumul judeţean 191 Tăşnad-Marghita a fost recepţionat în cursul zilei de marţi de cele patru unităţi administrativ-teritoriale care au făcut posibil un proiect ce în urma cu câţiva ani părea greu de pus în practică. Vorbim aici de Consiliile Judeţene din Satu Mare şi Bihor, respectiv Primăriile din oraşele Tăşnad şi Marghita, instituţii care au realizat o investiţie aşteptată de ani întregi de toţi cei care locuiesc în două zone cu obiective turistice importante. Lungimea totală a drumului este de peste 27 de kilometri, din care 2 kilometri sunt în municipiul Marghita, peste 16 kilometri pe teritoriul judeţului Bihor, aproximativ 7 kilometri pe teritoriul Sătmarului şi puţin peste 2 kilometri în Tăşnad, oraş în care s-a dat startul inaugurării tronsonului.

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a subliniat faptul că reabilitarea drumului judeţean 191 a necesitat eforturi deosebite, atât din partea autorităţilor, cât şi a constructorilor.

Primarii celor două oraşe beneficiare au mulţumit Consiliilor Judeţene din Bihor şi Satu Mare pentru implicarea şi devotamentul arătate pe toată perioada proiectului.

De asemenea, preşedintele Ştef a mai precizat că judeţul Satu Mare se va putea bucura foarte mult de această investiţie, deoarece în viitorul apropiat aceasta va facilita o legătură foarte bună cu autostrada Transilvania.

S-a făcut recepţia la drumul Tăşnad-Marghita –>> http://goo.gl/oPqmZr

Posted by TV1 Satu Mare on 22 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="37241"]