S-a încins ringul! Eveniment pugilistic de înaltă ţinută la Căuaş

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 1, 2015 08:31

S-a încins ringul! Eveniment pugilistic de înaltă ţinută la Căuaş

Comuna Căuaş a fost la sfârşitul săptămânii trecute gazda celei de-a II-a ediţii a Turneului Internaţional de Box ,,Cupa Căuaşului’’, competiţie la care au participat unii dintre cei mai talentaţi sportivi din România şi Germania. Evenimentul a fost găzduit de Căminul Cultural din localitatea aflată în partea de vest a judeţului Satu Mare pe parcursul a două zile, pe 28 şi 29 noiembrie, reunind peste 80 de pugilişti de la cele mai importante cluburi din ţară, dar şi sportivi importanţi din ţara lui Merkel.

La această gală au participat mai multe personalităţi din lumea boxului românesc, dintre care îi amintim pe Adrian Diaconu, fost campion mondial WBC la categoria semi-grea şi vicepreşedintele Federaţiei Române de Box, Marcel Boboc.

Vicepreşedintele Federaţiei Române de Box a declarat că a rămas impresionat de organizarea acestui turneu, care a oferit publicului un spectacol de proporţii.

Consiliului Judeţean Satu Mare a avut un aport decisiv în organizarea uneia dintre cele mai importante gale pugilistice din Transilvania, preşedintele Adrian Ştef obişnuindu-i deja pe sătmăreni cu surprize sportive deosebite.

Ediţia din acest an a Cupei Căuaşului a marcat o premieră nu numai din perspectiva sportivilor de mare valoare din ţară şi străinătate, evenimentul pugilistic fiind completat de prezenţa numeroaselor personalităţi din lumea sportului cu mănuşi din România. Turneul Internaţional de Box a fost organizat de Consiliul Judeţean Satu Mare, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, respectiv Primăria şi Consiliul Local Căuaş.

S-a încins ringul! Eveniment pugilistic de înaltă ţinută la Căuaş –>> http://tv1satumare.ro/?p=36162

Posted by TV1 Satu Mare on 30 Noiembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36162"]