Sătmărenii au dat buzna la premiera “Star Wars”

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 18, 2015 19:33

Sătmărenii au dat buzna la premiera “Star Wars”

Noul film din seria “Star Wars”- “Războiul stelelor”, unul dintre cele mai așteptate filme din acest an, rulează deja și în cinematografele din țară. Peste 1000 de sătmărenii și-au rezervat bilete pentru acest weekend la pelicula ce va rula în cinematograful din Satu Mare.

 Acţiunea din „Star Wars: Trezirea Forţei”, un film a cărui intrigă a fost păstrată în mare secret de producători, se desfăşoară la 30 de ani după evenimentele relatate în finalul filmului „Întoarcerea lui Jedi: Ediţie specială” din 1983. Ce de-al șaptelea film din seria “Războiul stelelor” a strâns mii de fani în fața cinematografelor la premiera mondială ce a avut loc pe 14 decembrie, la Los Angeles. Pelicula a fost așteptată și de sătmăreni, dovadă că 95% dintre bilete au fost deja rezervate la filmul ce va rula pe tot parcursul acestui sfârșit de săptămână în cinematograful din Satu Mare.

Noua peliculă se învărte în jurul lui Luke Skywalker, ultimul maestru Jedi, care a dispărut, și care trebuie neapărat să fie găsit, pentru a salva galaxia de acţiunile maleficului Prim Ordin, organizaţia ce a înlocuit Imperiul Galactic. Prinţesa Leia, devenită general, îl trimite pe pilotul de vânătoare Poe Dameron într-o misiune specială, cu obiectivul de a-l găsi pe Luke Skywalker. El se va întâlni în această misiune cu tinerii Finn şi Rey. Specialiștii spun că noul lungmetraj din seria “Star Wars” ar putea deveni filmul cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei.

Sătmărenii au dat buzna la premiera “Star Wars” –>> http://goo.gl/0EQnNJ

Posted by TV1 Satu Mare on 18 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="37089"]