Sătmarul, pregătit de iarnă

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 4, 2015 15:52

Sătmarul, pregătit de iarnă

Sala mică a Palatului Administrativ a fost vineri gazda ultimei şedinţe ordinare din anul 2015 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. În cadrul întrunirii, instituţiile statului şi-au prezentat planul de măsuri pentru sezonul de iarnă.

În cadrul şedinţei ordinare cu un singur punct pe ordinea de zi, a fost prezentat Planul Judeţean de măsuri ce va fi implementat de instituţiile statului, în perioada sezonului de iarnă, la nivelul judeţului Satu Mare. S-a pus accent, în mod special, pe planul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ce are ca obiectiv menţinerea şi accentuarea climatului de normalitate în perioada sezonului rece.

De asemenea, sătmărenii au primit asigurări că drumurile din judeţul Satu Mare vor fi întreţinute pe toată perioada iernii.

 

La finalul şedinţei, preşedintele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, prefectul de Satu Mare, Eugeniu Avram, a declarat că speră ca întrunirea de vineri a reprezentat, în mare măsură, rezolvarea tuturor problemelor, iar anul 2015 să nu mai necesite întâlniri de urgenţă.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36419"]