Spectacol caritabil în satul Iegheriște

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 7, 2015 16:08

Spectacol caritabil în satul Iegheriște

Duminică, 6 decembrie, ziua lui Moș Nicolae a adus în satul Iegheriște, comuna Crucișor, un frumos spectacol caritabil de colinde și muzică populară organizat de către formația ,,Argus” din Satu Mare.

Sala de Evenimente din Iegheriște a fost gazda unui spectacol de muzică populară și colinde organizat în scop caritabil. Fondurile strânse din donațiile celor prezenți vor fi folosite pentru finalizarea construcției Bisericii Ortodoxe ,,Sfânta Treime” din Moara Borșii.

La acest spectacol caritabil a luat parte și președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef care a anunțat că pentru finalizarea construcției lucrărilor la biserică, Consiliul va acorda sprijin financiar.

Cei mai îndrăgiți interpreți sătmăreni ai momentului, Petrică Mureșan, Crina Horincar, Andrada Bârsăuan, Taraful ,,Ceatăra” și Sorinel Petric au răspuns afirmativ invitației organizatorilor, și au făcut ca acest spectacol să fie unul de neuitat.

Sala de Evenimente a satului Iegheriște a fost arhiplină iar cei prezenți au apreciat inițiativa celor de la ,,Argus” de a organiza un spectacol caritabil.

Spectacol caritabil în satul Iegheriște –>> http://tv1satumare.ro/?p=36505

Posted by TV1 Satu Mare on 7 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36505"]