Sportul sătmărean în 2015: Momentul bilanţului

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 11, 2015 17:56

Sportul sătmărean în 2015: Momentul bilanţului

Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Satu Mare a făcut vineri bilanţul performanţelor sportivilor din judeţ. În topul alcătuit de DJST s-au regăsit performeri la judo, lupte, beach-volley şi karate.

În acest an, liderul clasamentului la probele olimpice a fost luptătorul Lenard Berei, de la Clubul Sportiv Satu Mare, sportiv ce a reuşit să devină campion balcanic la lupte cadeţi, performanţele sale fiind premiate şi la Gala Laureaţilor a Federaţiei Române de Lupte. Pe locul doi s-a clasat judokanul de la Unio-CSM, Samel Lorand, iar ultima treaptă a podiumului a fost completat de Macska Adam, de la acelaşi club. Locul patru i-a revenit judokanei Mihaela Faur de la Unio şi, nu în ultimul rând, pe a cincea poziţie s-au clasat voleibalistele CSM-ului, Adriana Matei şi Beata Vaida.

La probele neolimpice, învingător a ieşit, pentru al patrulea an consecutiv, karatistul de la clubul Karate Do BFKS, Bartincki Attila. Pe poziţia secundă s-a clasat sportiva de la CSM, Daiana Vancsa, performeră la aceeaşi disciplină, iar locul al treilea i-a revenit karatistului Burya Patrick de la Clubul Sportiv Municipal Satu Mare. Ultimii doi sportivi din top au făcut performanţă, de asemenea, la arte marţiale, şi vorbim de Kinga Torok legitimată la clubul Yakuza care a obţinut locul patru. Pe poziţia a cincea s-a clasat, de la CSM, karatistul Dorin Păunescu.

Sportivii care au contribuit din plin la renumele judeţului nostru vor fi premiaţi joi, 18 decembrie, în cadrul Galei Laureaţilor Sportului Sătmărean. Evenimentul va avea loc la Centrul de Agrement Ştrand Satu Mare, începând cu ora 14.00.

 

Sportul sătmărean în 2015: Momentul bilanţului –>> http://goo.gl/bZ2AWU

Posted by TV1 Satu Mare on 11 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36744"]