Start! O viaţă de calitate în siguranţă

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare octombrie 23, 2015 18:46

Start! O viaţă de calitate în siguranţă

La Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” a avut loc vineri, 23 octombrie, seria de dezbateri „Serbările Normalităţii – celebrarea unei normalităţi care exclude şi condamnă violenţa domestică, traficul de persoane şi lipsa egalităţii de şanse.”

Agenţia Naţională pentru Egalitate de Şanse între Bărbaţi şi Femei în colaborare cu Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” desfăşoară o serie de dezbateri în 56 de municipii la nivel naţional.

Dezbaterile au ca scop conştientizarea, la nivel local, a principiilor egalităţii de şanse şi a problematicilor violenţei domestice şi a traficului de persoane.

Obiectivul general al proiectului este de a dezvolta măsuri integrate de abordare sistematică şi raţională de prevenire şi combatere a violenţei domestice, discriminării de gen şi traficului de persoane.

Egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi se referă la absenţa barierelor în ceea ce priveşte implicarea economică, politică și socială.

Violenţa domestică, lipsa egalităţii de şanse şi traficul de persoane nu îşi au locul într-o normalitate autentic europeană. Toate trei sunt realităţi pe care trebuie să le conştientizăm, să le dezbatem şi să le combatem.

Start! O viaţă de calitate în siguranţă –>> http://tv1satumare.ro/?p=34283

Posted by TV1 Satu Mare on 23 Octombrie 2015

 

Articole relevante

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="34283"]