Târg de nunţi la Paloma Blanca

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare noiembrie 28, 2016 16:18

Târg de nunţi la Paloma Blanca

Sala de evenimente Paloma Blanca din Satu Mare va invita la sfarsitul acestei saptamani, in 3 si 4 decembrie, la ultimul targ de nunti organizat in acest an la Satu Mare. Organizatorii promit multe surprize pentru tinerii cu planuri de casatorie.

In eekendul care urmeaza va avea loc ultimul Targ de Nunti din acest an, organizat cu ocazia rebranduirii salii de nunti “Paloma Blanca”. Tinerele cupluri vor putea să aleagă dintr-o gamă variată de servicii astfel încât cel mai important moment din viaţa lor să capete unicitate prin stil şi rafinament. Meniurile alese şi rochiile de mireasă din colecţia 2016 – 2017, vor fi reperele unui eveniment mult aşteptat de către toate viitoarele mirese precum şi de către profesioniştii din domeniu.

Din luna ianuarie a anului 2017 Sala de Evenimente Paloma Blanca se schimba radical si va reveni pe piata sub numele de “Infinity Ball Room”.

Prin aceasta rebranduire managerul localului si-a propus sa aduca in Satu Mare luxul absolut in ceea ce priveste acest gen de locatii iar noul concept de design interior va surprinde prin rafinament si eleganta.

Tot pentru a veni in sprijinul viitorilor miri conducerea localului a pregatit meniuri all inclusive iar pentru cei care doresc sa isi organizeze nunta intr-una din zilele saptamanii sau duminica se va oferi un discount de 20% la meniuri. Doritorii trebuie sa se grabeasca cu rezervarile deoarece toate zilele de sambata din anul 2017 au fost deja rezervate.

Asadar, tinerii indragostiti sunt asteptati pe data de 3 si 4 decembrie intre orele 10:00 si 19:00 pe strada Odoreului, nr.11 pentru a da forma nuntii de vis pe care si-o doresc. Intrarea este libera.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="52939"]