Târgul de Crăciun din Satu Mare este doar un bâlci

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 8, 2015 16:05

Târgul de Crăciun din Satu Mare este doar un bâlci

Nici măcar trei zile nu au trecut de când Piaţa Libertăţii s-a transformat într-un târg de Crăciun, că au şi început să curgă criticile la adresa edilului-şef Coica. Unul dintre cei mai acizi oameni la adresa şefului municipiului este consilierul local al UDMR, Butka Gergo, acesta afirmând răspicat că, în loc să savureze magia sărbătorilor de iarnă, sătmărenii sunt forţaţi să asiste la un bâlci în toată regula.

În primul rând, Butka Gergo spune că, un oraş care se vrea a fi civilizat şi care aspiră la titlul de epicentru al normalităţii, nu îşi poate permite să recurgă la experimente riscante, doar din dorinţa de a-şi surprinde cetăţenii cu o schimbare radicală de look. În al doilea rând, noul nu e întotdeauna şi frumos, iar noua identitate a Sătmarului ar putea ajunge pe primele pagini ale tabloidelor străine, cu un titlu sugestiv de ,,aşa nu!’’.

Consilierul local al UDMR a precizat că adevăratul dezastru poate fi încă evitat şi îi transmite primarului Dorel Coica să revină cât se poate de repede asupra deciziei pentru că, inevitabil, ridicolul stă la pândă şi aşteaptă să dea lovitura de graţie.

Din toată această afacere păguboasă, cei mai câştigaţi par să fie comercianţii, aceştia declarându-se extrem de mulţumiţi de faptul că îşi pot afişa cele mai de seamă produse.

În concluzie, ceea ce s-a dorit a fi un veritabil târg de Crăciun, a devenit mai degrabă o glumă nereuşită, atmosfera de sărbătoare transformându-se într-una tragi-comică extraordinară.

Târgul de Crăciun din Satu Mare este doar un bâlci –>> http://tv1satumare.ro/?p=36571

Posted by TV1 Satu Mare on 8 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36571"]