ȚIGĂRI ASCUNSE ÎN PĂPUȘI ȘI CIORAPI DE DAMĂ

Dulf Alexandra
By Dulf Alexandra martie 28, 2017 13:08

ȚIGĂRI ASCUNSE ÎN PĂPUȘI ȘI CIORAPI DE DAMĂ

Polițiștii de frontieră din Suceava și Sighetu Marmației împreună cu lucrători vamali din Iași au descoperit ieri într-un autobuz care circula pe ruta Cernăuți –Suceava, 126 pachete de țigări de proveniență ucraineană, ce urmau să fie comercializate pe piața neagră din zonă. Polițiștii de frontieră aveau informații că unii pasageri din autobuz ar avea asupra loc țigări de contrabandă.

Astfel că, în urma unui control amănunțit, 4 cetățeni ucraineni aveau ascunse în păpuși Matrioșka precum și în ciorapi de damă, peste 120 de pachete de țigări de diferite mărci. Întreaga cantitate de țigări a fost confiscată, iar cele patru persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 8.000 lei.

Și polițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit în mașina unei sătmărence în vârstă de 60 de ani, oprită în Drăgușeni, 400 pachete de țigări de proveniență ucraineană fără acte justificative. Țigările au fost confiscate, iar femeia a fost amendată. Și în acest caz, țigările au fost confiscate iar femeia a fost amendată.

Articole relevante

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="54821"]