Tragedie! Un bărbat de 46 de ani s-a spânzurat

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare iunie 9, 2016 16:06

Tragedie! Un bărbat de 46 de ani s-a spânzurat

Imagini cutremurătoare în zona sediului Jandarmeriei Satu Mare. Un bărbăt a fost găsit spânzurat într-un copac din spatele blocului în care locuia. Aceasta dispăruse de acasă de marţi, iar de atunci apropiaţii nu au mai ştiut nimic de el. La aflarea veştii, soţia victimei a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În după-amiaza zilei de joi, 9 iunie, un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost găsit spânzurat de un trecător care a alertat poliţia. Potrivit vecinilor, victima, Sorin Crişan, avea probleme psihice însă nimeni nu s-ar fi gândit că va ajunge să recurgă la un asemenea gest. Acesta locuia în blocurile ANL de pe Bulevardul Cloşca împreună cu soţia şi fiica, iar în cursul zilei de marţi a dispărut de acasă.

Sora victimei, Aurica Crişan, a declarat că toate problemele acestuia au început acum 7-8 ani de zile când Sorin a fost concediat de la Finanţele Publice, iar handicapul pe care l-a avut s-a transformat într-un necaz pentru el.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie, ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, precum şi echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Someş” Satu Mare, care s-au chinuit zeci de minute pentru coborârea trupului din copac. La auzul veştii, soţia victimei a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="44802"]