WEEKEND PLIN DE DISTRACȚIE PENTRU TOATE VÂRSTELE

Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare, alături de colaboratori și parteneri dau culoare orașului prin evenimentele pe care le organizează weekend de weekend!

Și în weekend-ul 7-8 organizatorii va propun evenimente cultural-artistice și recreative care vor umple de viață municipiul Satu Mare. Astfel, sâmbătă, 7 mai, începând cu ora 18.00, copiii cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani sunt invitați să participe la „Pauza mare cu Lulu”, iar duminică, 8 mai, începând cu ora 17.00 doamnele și domnișoarele sunt invitate la activități de pictură experimentală în cadrul evenimentului Ladies Creative Day care va avea loc la Casa Meșteșugarilor.

Nu este pentru prima data când la Satu Mare se organizează evenimente alături de minunata și jucăușa Lulu, care împreună cu echipa sa de la Caravana Anima invită toți copiii sătmăreni cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani, la o binemeritată pauză de joacă, cântece, dans și voie bună.

Evenimentul organizat sâmbătă, 7 mai, de la ora 18.00 va avea loc pe Pasajul Corneliu Coposu (platoul de evenimente). Participarea fiind bineînțeles gratuită.

Dacă invitația de sâmbătă e lansată mai mult celor mici și bărbaților, deși nu e exclusiv pentru ei, duminică după-amiaza doamnele și domnișoarele sunt cele care pot participa la un eveniment cu totul special, în cadrul atelierului Ladies Creative Day.

De la ora 17.00 doamnele si domnisoarele sunt așteptate la Casa Meșteșugarilor, unde artistul-pictor Aurel Popp din Carei vă așteaptă cu o activitate artistică, intitulată „Pictură experimentală”, această ediție având ca tematică „Femeia – Mama”, dedicată Zilei Internaționale Mamei.

Evenimentul nu se află la prima ediție, fiind deja destul de cunoscut în rândul sătmărencelor iubitoare de frumos și artă, și de fiecare dată este conceput astfel încât toate participantele să-și găsească plăcerea în activitățile desfășurate.